Inentingen voor Myanmar

  Myanmar is een prachtige vakantiebestemming. Dit schitterende land, gelegen in Aziƫ, was vanwege onrust in het land niet altijd een populaire vakantiebestemming, maar tegenwoordig is het reisadvies voor Myanmar in de meeste gebieden gewoon positief en reizen steeds meer toeristen af naar dit mooie land. U kunt echter niet zomaar op vakantie naar Myanmar. Om op vakantie te kunnen gaan naar Myanmar, is het nodig om allereerst een visum aan te vragen om het land in te mogen. Ook moet u rekening houden met verplichte inentingen als u naar Myanmar gaat. Wilt u meer weten? Lees dan snel verder.

   

  Een visum voor Myanmar aanvragen

  Als u naar Myanmar gaat, moet u verplicht een visum aanvragen. Dit moest vroeger altijd via de ambassade geregeld worden, maar tegenwoordig kunt u de aanvraag van een visum gelukkig ook online afhandelen. Dit scheelt u een hoop tijd en een hoop reisjes naar de ambassade. Het online aanvragen van een visum gaat over het algemeen sneller dan het aanvragen van uw visum via de ambassade en meestal gaat dit ook sneller.

   

  Inentingen voor Myanmar

  Als u op vakantie gaat naar Myanmar, wilt u ongetwijfeld weten welke vaccinaties u nodig hebt. De vaccinatie tegen DTP en de vaccinatie tegen hepatitis A zijn verplicht als u naar dit land afreist. Tevens wordt aangeraden om malariapillen te slikken voordat u op vakantie gaat, zodat u niet besmet raakt met de infectieziekte malaria als u tijdens uw verblijf gestoken wordt door een malariamug.

  Reisadvies Myanmar
  Als u wil weten of een bepaald gebied in Myanmar veilig is wat betreft besmettelijke infectieziekten, kunt u het beste op internet nakijken hoe het reisadvies er voor specifieke delen in Myanmar uit ziet. Op internet kunt u ook veel informatie vinden over de beste reistijd om naar Myanmar te gaan, in verband met de weersomstandigheden in dit land. Wilt u meer weten over een vakantie naar Myanmar? Kijk dan eens op de site van de Belgische ambassade.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *